Where entrepreneurs are made.


1

Perustamisneuvonta

Asiantuntevaa ja luottamuksellista neuvontaa ja valmennusta yrityksen perustamispolulle.


Kun yritysideasi on kirkastunut ja sinulla on jo alustava suunnitelma liiketoiminnan järjestämisestä, kannattaa varata ajoissa aika tapaamiseen Uusyrityskeskuksen yritysneuvojan kanssa.

Autamme sinua tarkistamaan laskelmat ja viimeistelemään liiketoimintasuunnitelmasi, sekä opastamme käytännön perustamistoimissa.


Yritystehtaan neuvontapalvelut ovat sinulle maksuttomia. Yritysneuvonnastamme vastaa Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus, jonka neuvojat ovat auttaneet jo yli 8000 uuden yrityksen perustamisessa Jyväskylän seudulla.

2

Tähtäätkö maailmalle?

Jykesin tehokas esihautomotoiminta tarjoaa tukea haastavien liikeideoiden kehittämiseen. Prosessi kestää maksimissaan yhdeksän kuukautta, ja sinä aikana yrityksesi näkee päivänvalon.

Jykesin pyörittämässä esihautomossa pääset osaksi yhtä Suomen kiinnostavimmista startup-yhteisöistä, paikallisen yrittäjyyden uuteen ytimeen Jyväskylän Yritystehtaan tiloihin. Meiltä löytyy tilaa kaikenlaiseen työskentelyyn, niin tiimeille kuin itsenäiseen työskentelyynkin. Netti toimii ja kahvipannu on kuumana!

Esihautomossa tapaat myös muita samassa veneessä olevia propellihattuja, jotka myös osaltaan voivat auttaa sinua sparrailemaan ideaasi.

Kehitämme jatkuvasti myös työtilojamme innovoinnin ja kehittämistyön tarpeiden ehdoilla edelleen luovaksi ympäristöksi, jossa ajatus kulkee helposti ja kaikki fasiliteetit ovat kunnossa.

 

Perustamisneuvonnan vaiheet

  • Aloitustapaaminen perustamisneuvojan kanssa.
  • Sparraustapaaminen perustamisneuvojan kanssa.
  • Starttirahapäätös
  • Yrityksen perustaminen
  • Jatkoneuvonnan tarpeen arviointi 

 

 

Oletko valmis? Aloita heti!

Olemme valmiit auttamaan sinua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Mitä aiemmin otat meidät mukaan, sitä suuremman hyödyn palveluistamme saat.

Varaa aika yrityksen perustamisneuvontaan:

Soita 010 2740 230

Jyväskylän Yritystehdas sparrasi Te?ted yrityksen tiimiä kertomaan viestinsä houkuttelevasti.

Lue lisää