Tapahtumat


10.03. Kahvikiihdytys: Hyvinvointitiedosta liiketoimintaa – Miten kehon mittausdataa käytetään hyvinvoinnin johtamiseen?
Ajankohta: 10.03.2017 | 08:00 - 10:30
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas (Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä, 2. krs) / Jyväskylä
Järjestäjä: Jyväskylän Nuorkauppakamari yhteistyössä Jyväskylän yritystehtaan kanssa
Kohderyhmä: Tilaisuus on tarkoitettu yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja organisaatioille.
Lisää kalenteriisi 2017-03-10 08:00:00 2017-03-10 10:30:00 Europe/Helsinki Kahvikiihdytys: Hyvinvointitiedosta liiketoimintaa – Miten kehon mittausdataa käytetään hyvinvoinnin johtamiseen? Aktiivisuusrannekkeet, älyvaa’at ja muut mittausvälineet tuottavat valtavasti tietoa hyvinvoinnistamme työssä ja vapaalla. Miten tästä tiedosta jalostetaan liiketoimintaa ja miten se auttaa yksilöä johtamaan omaa hyvinvointiaan? Maaliskuun kahvikiihdytys keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän mittausdatan hyödyntämiseen. Paikka: Jyväskylän Yritystehdas (Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä, 2. krs) / Jyväskylä Jyväskylän Nuorkauppakamari yhteistyössä Jyväskylän yritystehtaan kanssa jklyritystehdas@jykes.fi
Kahvikiihdytys: Hyvinvointitiedosta liiketoimintaa
– Miten kehon mittausdataa käytetään hyvinvoinnin johtamiseen?
 
Aika: pe 10.3.2017 klo 8.00-10.30
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas, Sepänkatu 4, 40720 Jyväskylä
 
Aktiivisuusrannekkeet, älyvaa’at ja muut mittausvälineet tuottavat valtavasti tietoa hyvinvoinnistamme työssä ja vapaalla. Miten tästä tiedosta jalostetaan liiketoimintaa ja miten se auttaa yksilöä johtamaan omaa hyvinvointiaan? Maaliskuun kahvikiihdytys keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän mittausdatan hyödyntämiseen.
 
Tilaisuus on tarkoitettu yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja organisaatioille.
 
Aikataulu
  • 8.00–8.30 Aamukahvi
  • 8.30–9.30 Asiantuntijoiden alustukset aiheesta
  • 9.30–10.30 Paneelikeskustelu – yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä
 
ASIANTUNTIJAT
 
Jaakko Kotisaari, Firstbeat
Jaakko Kotisaari toimii Firstbeatin hyvinvointiasiantuntijana ja on ollut seuraamassa yrityksen kehitystä sen alkutaipaleelta asti. Firstbeat tarjoaa ihmisen fysiologiaan perustuvia ratkaisuja hyvinvoinnin seuraamiseen niin yrityksille, yksityishenkilöille kuin huippu-urheilijoille. Firstbeat-teknologiaa käytetään monipuolisesti osana erilaisia liiketoimintaratkaisuja ja teknologian avulla tehdään myös tutkimusta.
 
Timo Aittokoski, Emfit
Timo Aittokoski on Emfitin Chief Technology Officer ja erikoistunut älykkääseen tuotekehitykseen. Timo hyödyntää työssään ymmärrystä erilaisista laitteista ja järjestelmistä sekä ihmisen fysiologiasta. Emfit tarjoaa erilaisia teknologisia ratkaisuja esimerkiksi unen ja palautumisen seurantaan ja epilepsiakohtausten monitorointiin.
 
Hanna Markuksela, Zeneraattorit
Hanna Markuksela on psykologi ja ravintovalmentaja sekä psykoterapiakoulutuksessa.Hanna toteuttaa tehokkaisiin menetelmiin pohjautuvia valmennuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Terveysteknologia on tärkeä osa kokonaisuutta, ja Hanna hyödyntää sitä esimerkiksi nyt muodikkaan biohakkeroinnin apuna.
 
Jari Järvinen, Carewhy
Jari Järvinen toimii konsulttina Carewhyssa ja harrastaa vapaa-ajallaan triathlonia. Jari on työssään käyttänyt erilaisia mobiiliohjelmistoja ja laitteita hyvinvointitiedon mittaamiseen sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Harrastuksensa kautta hänellä on myös paljon kokemusta esimerkiksi treenin tulosten seuraamisesta eri mittareilla.
 
 Ilmoittautumista toivotaan kahvitarjoilun järjestämistä varten. Mukaan voi kuitenkin tulla myös ilmoittautumatta.
Jaa

Tulevat tapahtumat