Tapahtumat


27.08. Team Matchmaking
Ajankohta: 27.08.2018 | 09:00
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas / Jyväskylä
Järjestäjä: Jyväskylän Yritystehdas
Lisää kalenteriisi 2018-08-27 09:00:00 2018-08-27 09:00:00 Europe/Helsinki Team Matchmaking Onko tiimillänne huippuluokan bisnesidea, mutta kaipaatte osaajaa? Oletko oivaltanut jotain tutkimuksesi pohjalta, mutta et tiedä, miten saisit siitä bisneksen? Paikka: Jyväskylän Yritystehdas / Jyväskylä Jyväskylän Yritystehdas jklyritystehdas@jykes.fi

Team Matchmaking

Onko tiimillänne huippuluokan bisnesidea, mutta kaipaatte osaajaa? Oletko oivaltanut jotain tutkimuksesi pohjalta, mutta et tiedä, miten saisit siitä bisneksen? Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta sinulla ei ole vielä valmista liikeideaa? Haluaisitko hyödyntää kykyjäsi kaupallistajana, markkinoijana tai vaikka graafikkona? 

Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on Jyväskylän Yritystehtaan Team Matchmaking oikea paikka. Tapahtumassa kohtaavat niin kumppaneita etsivät tiimit kuin yritystoiminnasta kiinnostuneet osaajatkin. Tule mukaan ja löydä tiimisi puuttuva palanen!

Aamupäivä sisältää aamiaisen lisäksi verkostoitumista ja yrittäjyysasiantuntijoiden sparrausta. Lava on vapaa myös ideoiden ja tiimien pitchauksille.

Tiimien esittelyitä julkaistaan ennakkoon tällä sivulla!

Kaipaako tiimisi jäseniä?
Esittele sähköpostitse itsesi tai tiiminne ja kerro, minkälaista osaamista etsitte.
Voit kertoa sen myös kuvin tai videolla. Julkaisemme esittelyjä ennakkoon, jotta löydämme juuri oikeat osaajat!

Lisätietoja:

Iiris Asunmaa
yhteisökoordinaattori
Jyväskylän Yritystehdas Oy
iiris@cocampus.fi

Riikka Reitzer
in­no­vaa­tio­toi­min­nan eri­tyis­asian­tun­ti­ja
riikka.reitzer@jyu.fi

Jaa

Tulevat tapahtumat